Tappara – HPK: kokemus ja kotietu puoltavat

Liiga
Tappara – HPK
Torstai 04.04. klo 18:30

Liigan välieräpareista aloittavat torstaina Tappara ja HPK. Molemmat etenivät vakuuttavin ottein puolivälieristä ja toisistaan mittaa ottaa kaksi erittäin hyvin valmennettua ryhmää. Vedonlyönnillisesti mielenkiinto tarttuu kotijoukkueeseen.

Tappara – kliinisesti välieriin

Tappara vei puolivälierän odotetusti Lukkoa vastaan. Jokaisen ottelun numerot olivat tiukkoja, mutta Tapparan kokonaissuoritusta voisi kutsua kliiniseksi. Jukka Rautakorven kokemus ja Tapparan materiaalin kokonaisvaltaisuus olivat Lukolle liikaa, eikä Lukko päässyt kunnolla pykälään missään vaiheessa.

Näennäisen tiukoista lukemista huolimatta Tapparan esityksissä oli varmuutta, joka vakuutti ainakin yllekirjoittaneen. Etukäteen epäiltiin, miten ajoittain epävarma Christian Heljanko pärjäisi, mutta mies oli kuin muuri. Jos sama jatkuu, ei Kerholla ole kummoistakaan etua maalivahtiosastolla.

HPK – historia on vastaan

Antti Pennanen piiskasi joukkueensa todella hienoon suoritukseen TPS:ää vastaan. TPS teki kaikkensa, mutta pääsi niskan päälle vain ajoittain hyvin organisoitua HPK:ta vastaan. Välierässä vastus tulee kovenemaan, sillä Tappara on joukkueena rutkasti kokeneempi tällaisista paikoista.

Historiadata on usein vedonlyönnissä yliarvostettua mutta jotain kertoo, että Kerhon viimeinen voitto Hakametsästä on kolmen vuoden takaa. Teemu Turunen ja kumppanit tuskin tätä aktiivisesti miettivät, mutta jonkunlainen apina selästä on karistettava. Kokemuksen ohella kotietu onkin toinen Kerhoa vastaan puhuva tekijä. Kokenut Arto Laatikainen aloittaa pelikieltoaan tässä ottelussa.

Vetosuositus

TPS:ää vastaan Kerho oli maistuva joukkue vedoissa, mutta tällä kertaa Petsipappa pelaa HPK:ta vastaan – ja ei olisi ensimmäistä kertaa väärässä Kerhon suhteen tällä kaudella. Mutta kokemus, kotietu ja perusluokka saavat Tapparan tässä pelattavaksi. Vetosuositus on siis Tappara voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,98.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Tappara – HPK ja kohteeseen veto Tappara voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,98. Jos Tappara voittaa ottelun, saat 198 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan tai HPK voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.