Suomalaislupauksen värikäs kausi jatkuu: Liigan, Mestiksen ja NHL:n kautta farmiin

© Kuva: Ilari Isotalo
Jokerit palaa kaukaloon perjantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Nashville Predatorsin suomalaispelaajista ainakin yksi jatkaa vielä kauttaan Pohjois-Amerikassa.

AHL tiedottaa nimittäin verkkosivuillaan, että maalivahti Niclas Westerholm on liittynyt ensimmäistä kertaa Milwaukee Admiralsin mukaan. Predatorsin farmiseura pelaa parhaimmillaan AHL:n pudotuspeleissä.

21-vuotiaan Westerholmin kausi on ollut hyvin värikäs. Aiemmin suomalaislupaus esiintyi Liigassa lainasopimuksella SaiPan maalilla sekä Mestiksessä Ketterän tolppien välissä. Sitten Westerholm toimi Predatorsin kolmosmaalivahti ja nyt tie vie siis farmiin.

Nuori suomalaismaalivahti ei ole pelannut urallaan vielä ainuttakaan NHL- tai AHL-ottelua.

Jokerit palaa kaukaloon perjantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!