Patrik Laineesta tullut taas todellinen uhka vastustajalle: ”Nyt hän on siellä missä pitääkin”

© Kuva: Getty Images

Kolmeen pudotuspeliotteluun tehot 3+1 iskenyt Winnipeg Jetsin Patrik Laine on vastaamassa huutoon kauden tärkeimmällä hetkellä tasan sillä tavalla, mitä mieheltä odoteenkin – laulattamalla vastustajan maaliverkkoja.

Runkosarjan lopulla 19 ottelussa vain kerran maalinteossa onnistunut Laine johdatti sunnuntain ja maanatain välisenä yönä joukkueensa elintärkeään 3-6-vierasvoittoon St. Louis Bluesista. 20-vuotias suomalaistykki vastasi joukkueensa 1-2-johtomaalista, minkä lisäksi mies keräsi ottelussa yhden syöttöpisteen.

Laineen herääminen onkin yksi Jetsin kannalta ratkaisevan tärkeistä asioista, mikäli joukkue aikoo menestyä tänä keväänä pudotuspeleissä. Asia nostettiin isosti tapetille myös kanadalaisen mediajätti TSN:n NHL-studiossa.

– Laineen herääminen on valtava asia Jetsin menestyksen kannalta St. Louisia vastaan, paalutti TSN:n NHL-toimittaja Darren Dreger.

– Jetsillä on useita hyökkäyspään aseita, mutta Laine ei tarvitse paljoakaan paikkoja tehdäkseen maaleja johtuen tarkasta laukauksestaan. Kun hän pääsee b-pisteiden väliin tai maalin eteen laatupaikoille, hän on todella vaarallinen. Sitä ei usein nähty runkosarjassa, mutta nyt hän on löytänyt itsensä niille paikoille, joille pitääkin, Dregerin studioparina nähty Craig Button kehui Laineen pudotuspelivirettä.

Winnipegin ja St. Louisin välinen ottelusarja jatkuu St. Louisissa keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelattavalla neljännellä ottelulla. St. Louis johtaa sarjaa voitoin 2-1.

LISÄÄ AIHEESTA: Sieltä! Patrik Laine ilmiömäisessä iskussa NHL:n pudotuspeleissä – teki historiaa, pystyi ensimmäisenä koskaan komeaan temppuun