Pahasti flopanneen NHL-seuran pomo lupailee ”isoja muutoksia” – alkoiko suomalaistähden lähtölaskenta?

© Kuva: Getty Images

NHL:n pudotuspeleissä New York Islandersin käsittelyssä suoraan otteluvoitoin 4-0 kesälomille lähetetyn Pittsburgh Penguinsin kokoonpanoon on luvassa isoja muutoksia tulevana kesänä.

– Menestysvuosinamme olimme yhtenäinen joukkue. Tällä kaudella en nähnyt sitä missään vaiheessa. Joukkue ei kasvanut missään vaiheessa yhtenäiseksi. Ehkä kaverit ovat liian kylläisiä Stanley Cup -voittojen jälkeen, tylyttää seuran GM Jim Rutherford seuran sisäpiiritoimittaja Josh Yohen haastattelussa.

– Tunteet ovat yhä pinnassa. Ehkä on parasta sulatella tätä kaikkea hetken aikaa. Isoja päätöksiä on luvassa. Joukkueeseen on tulossa muutoksia, seurapomo lupaa.

– Mielestäni puolustuksemme on parempi kuin kertaakaan täällä oloni aikana. Liikkuvat ja kiekkoa hyvin siirtelevät puolustajat ovat aina kovaa valuuttaa. Meillä on jokaisessa pakkiparissa vähintään yksi kiekollinen puolustaja.

Lähtöuhan alla puolustuksesta on joka tapauksessa ainakin suomalaispuolustaja Olli Määttä, joka pyöri kauppahuhuissa jo helmikuun siirtotakarajalla. Myös tähtihyökkääjä Phil Kessel saattaa hyvinkin vaihtaa maisemaa vuosia jatkuneiden siirtohuhujen jälkeen.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.