Olisiko tässä ykkösvahti Leijonille? Käynnissä uskomaton kausi KHL:ssä

© Kuva: Getty Images
Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Leijonien maailmanmestaruuskisojen ykkösmaalivahdin valinta on jokakeväinen kuuma peruna. Suomalaisten huippuvahtien määrä NHL:ssä on vähentynyt, ja Pekka Rinteen sekä Tuukka Raskin kaudet jatkuvat vielä pudotuspeleissä, joten katseet kääntyvät Eurooppaan.

KHL:ää katsoessa yksi nimi nousee selvästi ylitse muiden: Juha Metsola. Hän pelasi erinomaisen runkosarjan ja 48 ottelussa hänen torjuntaprosenttinsa oli 93,4. Pudotuspeleissä dominointi on ottanut uuden vaihteen silmään ja torjuntaprosentti on mykistävä 95,3.

Metsolalla ei ole vyöllään MM-otteluita. Hän oli Suomen kolmosvahti Etelä-Korean talviolympialaisissa ja hänellä on runsaasti muita harjoitusotteluita Leijonat-paidassa.

Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!