Nyt ei summa päätä huimaa: NHL-asiantuntijalta karu arvio Jesse Puljujärven tulevasta palkasta!

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Edmonton Oilersin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärven nykyinen tulokassopimus päättyy tähän kauteen, joten nuorukaisella on kesällä edessä neuvottelut uudesta paperista.

Puljujärven päättynyt kausi oli paha pohjannoteeraus, joten se varmasti näkyy tulevan sopimuksen pituudessa ja arvossa.

The Athletic -lehden asiantuntija Allan Mitchell uskookin, että Puljujärven sopimusneuvotteluissa vertailukohtana saatetaan käyttää Calgary Flamesin hyökkääjää Sam Bennettiä, jonka toinen sopimus toi hänelle 1,95 miljoonan dollarin kausipalkan.

Kiekkosivusto Evolving Wild ei ole aivan niin suotuisa arviossaan, sillä heidän mukaan Puljujärven seuraavan sopimuksen tulisi olla vain kaksivuotinen ja 1,46 miljoonaa dollarin kausipalkan takaava.

Puljujärven tulevaisuus koko seurajohtonsa kesällä vaihtavassa Oilersissa on kuitenkin vielä sumun peitossa.

– On tietenkin mahdollista, että Oilers kiinnittää Puljujärven, mutta uudella GM:llä on huima määrä paineita tuoda uudelle päävalmentajalle kokoonpano, jossa ei ole projekteja. Puljujärvi on vieläkin aivan muuta kuin valmis NHL-pelaaja, joka voisi täyttää tietyt roolit, kuten kolmannen ketjun laiturin tai alivoimapelaajan paikan. On mahdollista, että Oilers ottaa saatavan pois ja kauppaa hänet pois, Mitchell pyöritteli.

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!