NHL:n runkosarja huipentuu: nämä joukkueet taistelevat viimeisistä pudotuspelipaikoista

© Kuva: Getty Images

NHL:n runkosarjaa on jäljellä enää muutama ottelukierros. Silti panosta riittää runsaasti, kun useampi joukkue taistelee keskenään viimeisistä pudotuspelipaikoista.

Itäisessä konferenssissa viime hetken kamppailu käydään Columbus Blue Jacketsin, Carolina Hurricanesin ja Montreal Canadiensin välillä. Kaikilla kolmella joukkueella on kolme ottelua jäljellä. Columbuksella pisteitä on 94, Carolinalla 93 ja Montrealilla 92. Kolmikosta mikä tahansa joukkue voi jäädä ratkaisupelien ulkopuolelle kirvelevän pienellä erolla.

Lännessä puolestaan tiukin kamppailu pudotuspelipaikasta käydään Colorado Avalanchen ja Arizona Coyotesin välillä. Coloradolla on 85 sarjapistettä ja kautta jäljellä neljä ottelua, kojooteilla 84 pistettä ja otteluita kolme. Kalliovuorten joukkueella on selvä etulyöntiasema, sillä joukkue menee tasapisteilläkin kaksikosta jatkoon. Lisäksi Minnesota Wildilla ja Chicago Blackhawksilla on vielä teoreettiset mahdollisuudet päästä jatkoon.


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?