NHL-supertähti ehdolla sarjan parhaaksi pelaajaksi – ei usko itsekään voittoonsa: ”Ilmainen Vegasin matka”

Kahdella edelliskaudella NHL:n pistepörssin voittanut Edmonton Oilersin Connor McDavid on tänäkin vuonna ehdolla sekä NHL:n arvokkaimman pelaajan Hart- että parhaan pelaajan Ted Lindsay -palkintojen saajaksi.

Kärkikolmikkoon molemmissa kategorioissa noussut 22-vuotias kanadalaissentteri ei kuitenaakn usko valinnan napsahtavan tällä kaudella kohdalle pisteiden valossa pelatusta ennätyskaudesta (41+75=116) huolimatta.

– Kiva juttu. Mutta en odota voittavani. Mutta saavutus on iso juttu ottaen huomioon pudotuspelihomman (Oilers ei taaskaan selviytynyt NHL:n pudotuspeleihin), joten kiitos siitä, kaksinkertainen Hart- ja Ted Lindsay -voittaja kuittaa mediapuhelussaan.

– Tuleminen nimetyksi kolmen parhaan joukkoon on kuitenkin jotain erityistä, joten otan ilmaisen Vegasin matkan ilomielin vastaan, McDavid naureskelee kasinokaupungissa järjestettävän kauden palkintogaalan suhteen.

– Varsinkin tänä vuonna menehtyneen herra Lindsayn palkinnon finalistikolmikkoon yltäminen merkitsee paljon, koska muut pelaajat äänestävät tuon palkinnon saajasta, Oilers-kippari muistuttaa.

McDavid jakaa kunniaa myös miehen kanssa Lindsay-palkintoon ehdolla oleville Nikita Kutsheroville sekä Patrick Kanelle.

– On vaikea laittaa vastaan Kutsherovin tai Kanen pelaamille kausille, McDavid myöntää naurahtaen kuitenkin muistutukselle siitä, ettei kukaan näistä tai Hart-palkintoon Kutsherovin ja miehen itsensä lisäksi tyrkyllä olevasta Sidney Crosbysta voittanut loppupeleissä yhtään pudotuspeliottelua.

– Joten se laittaa meidät samalle viivalle, McDavid naureskelee.

Sekä Kanen Chicago Blackhawks että Edmonton Oilers jäivät pudotuspelien ulkopuolelle samalla, kun Crosbyn Pittsburgh Penguins sekä Kutsherovin Tampa Bay Lightning lähtivät pudotuspelien avauskierroksella laulukuoroon suoraan neljässä ottelussa.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!