NHL-seuralle loistouutisia: kaksi supertähteä palaamassa kokoonpanoon!

© Kuva: Getty Images

NHL:n tulikuuma pudotuspelikamppailu huipentuu viikonloppuna useiden joukkueiden taistellessa edelleen joko pudotuspelipaikastaan tai paremmista lähtöasetelmista playoffseihin.

Yksi näistä joukkueista on Pittsburgh Penguins, jonka ero pudotuspelien avauskierroksen kotietua hallussaan pitävään New York Islandersiin on kaksi pistettä. Toisaalta tappiot päätöspeleistä saattaisivat pudottaa joukkueen Carolina Hurricanesin taakse villi kortti -paikalle, mikä tietäisi divisioonaykkösen kohtaamista ja avauskierroksella.

Penguins saikin joukkueen pudotuspelimenestyksen kannalta lähes elintärkeitä uutisia keskiviikkona. Maaliskuun puolivälissä loukkaantunut megatähti Jevgeni Malkin saattaa nimittäin pelata jo joukkueensa kahdessa viimeisessä runkosarjaottelussa. Myös ykköspakki Kris Letang luistelee jo joukkueen mukana harjoituksissa kontaktit kieltävässä paidassa. Letangin tilaa seurataan päivittäin.

– Sanoin jo viikko sitten, että tarkoituksenani on pelata kahdessa viimeisessä runkosarjapelissä, eikä mikään ole muuttunut. Olen valmiina ja haluan palata, Malkin vahvistaa NHL.comille.

Penguins isännöi runkosarjan päätöspeleissään Detroit Red Wingsiä sekä New York Rangersiä, joiden molempien kausi päättyy runkosarjaan.