Miro Heiskaselle sataa valtavia kehuja – myös toinen suomalaispelaaja nousee tapetille: ”Olivat parhaita pelaajiamme”

© Kuva: Getty Images

Dallas Stars yllätti NHL:n pudotuspelien avauksessa, kun se kellisti Pekka Rinteen johtaman Nashville Predatorsin lukemin 3-2. Kuten tiedetään, kaksi maalia iskenyt Miro Heiskanen oli ottelun suurimpia tähtiä.

Toki joukkueesta nousi esille muitakin tähtiä. Dallas-luotsi Jim Montgomery oli mehuissaan nuorten pelaajien esiinmarssista.

– Se on hämmästyttävää, että ensikertalaiset olivat parhaita pelaajiamme, luotsi viittasi seuran nettisivujen jutussa Roope Hintziin, Jason Dickinsoniin ja Heiskaseen.

Vajaan vartin pelanneen Hintzin tilastoihin ei tullut merkintöjä.

– Luultavasti unohdin jonkun nimen, luotsi jatkoi.

Veskarikin ylisti

Suurimman suomalaistähden tärkein tilasto, eli plusmiinussaldo näytti pelin tauottua nollaa. Reilut 23 minuuttia luutinut Heiskanen sai myös alakerran tuelta ja turvalta, Ben Bishopilta kehut.

– Vaikutti, että tekemisessä oli 100 pinnaa. En ole enää yllättynyt, mutta tuo on todella vaikuttavaa. Hän pelaa, kuten olisi ollut NHL:ssä 10 vuotta, 30 koppia ottanut maalivahti muotoili.

Ensimmäisestä kiinnityksestä ja kahdesta maalista huolimatta Heiskanen ei lähtenyt leijailemaan. NHL:n pudotuspelien pistepörssin kärki kommentoi iltaansa varsin tyynesti.

– Hän tekee töitä hiljaa ja tehokkaasti. Hän on tähti liigassa pitkän ajan, Bishop arveli.

LUE AIHEESTA MYÖS:
Ohhoh! Miro Heiskanen liitti nimensä heti ensimmäisessä ottelussaan todellisten legendojen rinnalle – vain kaksi pelaajaa oli pystynyt tähän

Upea suoritus! Miro Heiskanen teki maalillaan seurahistoriaa NHL:ssä

Miro Heiskasen liekeissä ensimmäisessä NHL-ratkaisupelissään! Iski kaksi maalia