Katastrofi uhkaa! Suomi kärsi jälleen tappion MM-jäillä – hallitseva mestari yllättävissä ongelmissa

© Kuva: Leijonat.fi

Suomen alle 18-vuotiaiden MM-kisamatka vaikeutui sunnuntaina entisestään, kun joukkue kärsi 2-4-tappion Tshekkiä vastaan.

Ottelua alkoi Pikkuleijonien kannalta surkealla tavalla, kun Tshekki onnistui ensimmäisen kerran maalinteossa jo 37 sekunnin pelin jälkeen. Tämän jälkeen maaleja nähtiin vasta toisessa erässä, kun Patrik Puistola toi Suomen ensiksi tasoihin ja sen jälkeen Tshekki karkasi jälleen johtoon.

Päätöserässä Tshekki onnistui puolestaan kahdesti maalinteossa, eikä Aku Rätyn 2-4-kavennusmaalista jäänyt paljoa iloittavaa.

Suomi on hävinnyt MM-kisoissa nyt kolme otteluaan. Joukkue kohtaa vielä alkulohkossaan Sveitsin. Kyseisen ottelun voittaja etenee pudotuspeleihin (mikäli Sveitsi ei ota pisteitä maanantaina Valko-Venäjältä, sitten heille riittää tasapeli). Häviäjä joutuu puolestaan putoamiskarsintaan, jossa vastaan asettuu toisen lohkon jumbojoukkue.