© Kuva: Getty Images

Kärpät voittaa HPK:n – Pohjoiseen jättikerroin?

Kärpät voitti Liigan finaalien avausmatsin. Hämeenlinnassa pelattavaan toiseen finaalimatsiin Kärpät lähtee hyvistä ennakoasetelmista.

Jos Kärpät voittaa tiistaina, etenee se otteluparissa jo 2-0-johtoon. Kärpät on saanut pelinsä kulkemaan, sillä jo HIFK-sarjan loppua kohden peli parani selkeästi. HPK:ta vastaan napattu 4-1-voitto ensimmäisessä finaalissa oli hyvää pelillistä jatkumoa, vaikka HPK näyttikin tasaviisikoin yhtä vahvalta joukkueelta.

Kun viisikkopeli on niinkin tasaista, voivat erityisesti Kärppien ylivoimapeli ja yksilötaito voivat ratkaista tämän sarjan. Jos siis HPK:n pitää jotain tiistaina vältellä, niin jäähyjä. Jos Kärpät murtaa HPK:n kotitaian, niin se voi tapahtua juurikin jäähyjen kautta.

HPK on ollut todella hyvä kotonaan, eikä esimerkiksi Tappara onnistunut kertaakaan voittamaan HPK:ta Hämeenlinnassa. Löytääkö Kärpät lääkkeet? Antti Pennanen on valmentanut HPK:n loistavaan vireeseen, nyt nähdään miten Kärppien Mikko Manner vastaa haasteeseen Hämeenlinnassa.

Lyö Kärppiä jättikertoimella 30,00

Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille hyvän tarjouksen. Pääset lyömään Kärppiä erikoiskertoimella 30,00. Maksimipanos kohteeseen on 1€. Näin euron panoksella voit tehdä 30 euron tilin!

OHJEET:

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö 1€ veto Kärpille ja saat automaattisesti kertoimen 30,00. Jos Kärpät voittaa, saat 30€ tilille ilman kierrätysvaatimuksia.