HPK voittaa Kärpät – nyt on mahtava täky tarjolla!

Kärppien ja HPK:n finaalisarja jatkuu torstaina. Jatkuuko samalla myös HPK:n vahva pelillinen vire?

HPK oli erinomainen finaalisarjan avausosassa Oulussa, mutta tuolloin tuliaisina oli pelkkä 1-4-tappio. Pelillisesti vahvat esitykset saivat jatkoa tiistaina, kun HPK nousi maalin tappioaseman takaa 3-1-voittoon asti kotijäällään.

Tähän asti sarja on edennyt yllättävän tasaisissa merkeissä, etenkin viisikkopelaamisessa HPK on tehnyt paikoittain jopa suuremman vaikutuksen. Voisiko HPK tehdä yllätyksen ja voittaa torstaina Oulussa? Oikeastaan kysymys kuuluu, olisiko HPK:n voitto edes niin suuri yllätys.

Jos HPK haluaa naarata voiton torstaina, yhdellä osa-alueella sen on parannettava. Maalivahti Emil Larmi päästi helpon osuman tiistaina ja pomputteli kiekkoa vaarallisesti muutoinkin. On tietysti vaikea kritisoida maalivahtia yhden päästetyn osuman jälkeen, mutta Oulussa varmuus olisi taas löydyttävä.

Erikoistilannepelaaminen voi nousta suureen rooliin taas torstaina. Siksi oli HPK:n kannalta myös eriarvoisen tärkeää, että ylivoimapelaaminen tuotti tulosta. Kaksi ylivoimamaalia oli nyt vahva näyttö hämeenlinnalaisilta.

Ennakkoon torstain pelistä voi odottaa erittäin tasaista ja HPK:n sauma yllättää on hyvä!

Lyö vetoa HPK:n voitosta jättikertoimella 35,00

Peliyhtiö Mr.Green tarjoaa jättikerrointa 35,00 HPK:n voitosta. Kerroin on tarjolla uusille asiakkaille. Mitään kierrätysvaatimuksia tarjoukseen ei liity. Näin 1€ panoksella saat 35€ voiton, jos HPK voittaa Kärpät.

Ohjeet tarjouksen lunastamiseen:

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö 1€ panoksella HPK:n voittoa Kärpistä. Jos Kärpät voittaa, saat 35€ voiton suoraan pelitilille. Maksimipanos kohteeseen on 1€.