© Kuva: Getty Images

HPK – Tappara | HPK:n voitosta jättikerroin 25,00

HPK:n ja Tapparan playoff-taistot jatkuvat maanantaina Hämeenlinnassa. HPK:lla on voitolla sauma laittaa sarja poikki ja jatkaa finaaliin!

Peliyhtiö Mr.Green tarjoaa ottelun ympärille oivasti lisäjännitystä. Kun lyöt HPK:n voittoa, saat kertoimen 25,00. Näin 1 euron panoksella saat 25€ voiton ilman kierrätysvaatimuksia, jos voitto Hämeenlinnaan varsinaisella peliajalla.

Mr.Greenin tarjous koskettaa peliyhtiön uusia asiakkaita. Mitään kierrätysvaatimuksia tarjous ei sisällä, joten saat rahat takaisin tilillesi vaikka heti!

Lunasta jättikerroin näin:

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta 1€ panoksella HPK voittoon. Jos HPK voittaa, saat heti 25€ rahaa pelitilillesi.

HPK voitolla finaaliin

HPK on ollut flunssa-aallon kourima, mutta se ei ole joukkuetta hidastanut. Torstaina joukkue voitti kotonaan, vaikka kokoonpano ei paljoa lupaillut pelin alla. Vierasvoitto lauantaina Tampereelta oli paljolti upean erikostilannepelaamisen ja hyvin toimineen puolustuksen ansiota.

Tämän pitäisi olla selkeä varoitus Tapparalle, ettei jäähyilyyn ole varaa. HPK on tehokas ja erittäin hyvin organisoitu joukkue. HPK:n kannalta erityisen mielenkiintoista on taas kokoonpanotilanne.

Erityisen hyvä uutinen hämeenlinnalaisten kannalta on Niclas Luceniuksen paluu. Tapparan ennakoitiin ehkä sekoittavan ketjuja peliin, mutta muutoksia ei juuri ole. Christian Heljanko on taas aloittava maalivahti. Olisiko Jukka Rautakorpi keksinyt sitten muita muutoksia tähän vieraspeliin?

Ennakkoon ottelu on todella tasainen, mutta lauantain matsin jälkeen HPK alkaa olla suuri suosikki finaaliin menijäksi. Kun tarjolla on jättikerroin 25,00 HPK:n voitolle, on se hyvä ottaa talteen!