New Jersey Devilsin Taylor Hall kohautti viikolla osoittamalla kärsivällisyyden olevan lähellä loppua joukkueen taapertamisen takia. Sivustomme kirjoitti aiemmin, että pelaaja vaatii vahvistuksia joukkueeseen. Muuten hyökkääjän lähtö voi olla lähellä.

– Tässä iässä ei ole loputtomasti kärsivällisyyttä. Minulla on vain tietty määrä vuosia jäljellä urallani, ja uran puolivälissä minulla on vain viisi pudotuspeliottelua. Se on pettymys, Hall kommentoi aiemmin NHL.comille.

– Minun pitää ajatella näitä asioita, ja en ole aiemmin tehnyt niin, joten katsotaan, mitä tapahtuu. Se on rankkaa, mutta haluan voittaa ja se on varma.

Koska Devils sai juhannuksen varaustilaisuuteen ykkösvuoron, saa se rosteriinsa timanttisen lupauksen. Kyseessä on joko Yhdysvaltain Jack Hughes tai Suomen Kaapo Kakko.

Täten esimerkiksi Kakon tuleminen voisi pelastaa niin Hallin mielen kuin sitä kautta Devilsinkin – pelaaja jäisi siis joukkueeseen.

– Meillä on joukkueessa runsaasti luonnetta ja johtajuutta, mutta tällä hetkellä tarvitsemme mielestäni hieman enemmän lahjakkuutta ja taitoa, 27-vuotias laituri arveli NHL.comin suomenkielisen sivuston mukaan.

Tähti näkee, että luvassa on joka tapauksessa jotain hyvää.

– Kumpaan draftin kärkipelaajaan seurajohto sitten päätyykään, niin molemmat ovat organisaatiolle varmasti sopivia.

New Jersey jäi tällä kaudella itäisessä konferenssissa toiseksi viimeiseksi. Joukkue ylsi kesällä 2012 Stanley Cupin finaaleihin, joissa se taipui Los Angeles Kingsille.