Lukon päävalmentaja Pekka Virta osallistui keskiviikkona yllättäen raumalaisseuran fanien Facebook-keskusteluun.

Päivän suurimmaksi aiheeksi nousi huippulupaava Antti Saarela, joka siirtyy Lukosta ensi kaudeksi Ilveksen riveihin. Asiaa ei otettu fanien keskuudessa hyvin vastaan, mutta Virrallakin oli asiaan sanansa sanottavana. Päävalmentaja kommentoi asiaa Lukko-fanien Facebook-ryhmässä.

– No sekin on mun vika! Onko yhtään h*lvetin asiaa, mikä ei olis mun vika? Tuliko (Arttu) Ilomäki ja (Janne) Keränen tänne sattumalta. Miten nämä Reunaset ja muut jotka teki jatkot tänne?

– Tätä itkua ja parkua vuodesta toiseen, sama ketä valmentaa. Ajatelkaa nyt aivoillanne edes hetken ennen kuin oksennatte. Mitä muutoksia on tehty ja montako pelaajaa saatu ja halunnut jatkon. Kai siellä nyt jokunen tulijakin on jo, Virta kirjoitti.

Lukko-valmentajan kommenttia ei ole enää ryhmässä, sillä se on poistettu. Kyseessä ei ole kuitenkaan läheskään ensimmäinen kerta, kun Virta osallistuu fanien keskusteluun.

Raumalaisseuran luotsin kommentointia on hämmästelty sosiaalisessa mediassa, eikä ihme, sillä harvemmin valmentajia näkee kirjoittamassa fanien seassa. Virta on saanut kuitenkin asiasta paljon kehujakin. Kritiikkiin vastaaminen on aina sallittua, vaikkakin sanavalinnoissa olisi voinut olla tällä kertaa petrattavaa.

Matias Strozyk

@MaStrozyk
Seuraa koskevan Facebook-kommentoinnin seuraaminen kuulostaa näin äkkiseltään #Liiga-valmentajalle henkisesti aika raskaalta touhulta. Ja eikös raumalaiseen etikettiin kuuluisi käydä asiat läpi puolin ja toisin pystökaffella?