Yli 500 pelaajaa äänesti: NHL:n aliarvostetuin pelaaja tulee Suomesta – kaksi suomalaista TOP 5:n joukossa!

© Kuva: Getty Images

NHL:n pelaajayhdistys oli tiedustellut yli 500 NHL-pelaajalta sarjaan liittyviä kysymyksiä ja gallupin tulokset tulivat julki keskiviikkona.

Kiekkofanien keskuudessa yksi väitellyimmistä aiheista on pitkään ollut NHL:n aliarvostetuimman pelaajan valitseminen. NHL-pelaajat ottivat NHLPA:n gallupissa aiheeseen kantaa ja tulokset olivat ainakin suomalaisten silmään mieluisia.

Äänestyksessä ei jäänyt epäselväksi, kuka on tällä hetkellä NHL:n aliarvostetuin pelaaja, sillä Florida Panthersin suomalaishyökkääjä Aleksander Barkov nappasi ykköspaikan jopa 21,5 prosentin äänivyöryllä.

Barkovin takana seuraavana oli Washington Capitalsin sentteri Nicklas Bäckström, joka sai 11,4 prosenttia äänistä.

Kolmatta sijaa piti hallussaan Tampa Bay Lightningin keskushyökkääjä Brayden Point (7,7%), kun taas neljännen tilan jakoivat Bäckströmin seuratoveri Jevgeni Kuznetsov (4,4%) sekä Colorado Avalanchen suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen (4,4%).

LUE MYÖS: NHL-pelaajat äänestivät: Tässä sarjan ylivoimaisesti paras pelaaja – viiden kärjessä suomalainen!

LUE MYÖS: NHL-pelaajat äänestivät: Tässä sarjan paras maalivahti – Pekka Rinne sai huikeaa kunniaa!