TPS kovan paikan edessä HPK:ta vastaan – Kaapo Kakko heitti haasteen turkulaisyleisölle!

© Kuva: Ilari Isotalo

Turun Palloseura on lähes pakkovoiton edessä tänään, kun joukkue kohtaa kotonaan HPK:n  Liigan kolmannessa puolivälieräottelussaan. Hämeenlinnan Pallokerho johtaa otteluparia voitoin 2–0.

Matka 0-3:sta voittoon olisi jo todella kova vuori kiivettäväksi. Sen myöntää myös TPS:n superlupaus Kaapo Kakko, joka kutsuu seuran nettisivuilla fanit sankoin joukoin katsomoon illalla.

– Näen, että huomisen pelissä avausmaali johtaisi meitä oikeaan suuntaan. HPK on iskenyt nyt molemmissa otteluissa sen avausmaalin ja me olemme joutuneet heti ajamaan takaa kiinni, Kakko näkee selvän parannuskohteen turkulaisten pelissä.

– Pelattiin Hämeenlinnassa mallikas peli, mutta pienissä asioissa meidän täytyy yhä parantaa. Huomenna me voitamme kotona ja sitten lähdetään taas Hämeenlinnaan päin, joukkueensa parhaana pelaajana pudotuspeleissä tähän asti loistanut 18-vuotias suunnittelee.

Kakko taiteili lauantaina tehopisteet 2+1 Hämeenlinnassa saaden osakseen koko ottelun ajan kestänyttä huutelua Kerho-faneilta.

– Joukkueessa on hyvä fiilis ja se on tietysti ainut vaihtoehtokin tässä tilanteessa. Jokainen valmistautuu hiljalleen maanantain peliä varten ja siihen, että ryhdymme kääntämään tätä sarjaa meille. Tulkaa auttamaan meitä katsomoon! Laitetaan yhdessä ottelupariin lisää kierroksia ja raavitaan kotivoitto kotikaukalossa, Kakko heittää haasteen turkulaisyleisölle TPS:n kotisivuilla.

TPS:n ja HPK:n välinen kolmas puolivälieräkamppailu starttaa Gatorade Centerissä kello 18.30.

Lähde: TPS:n kotisivut