Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen nousi otsikoihin viime yön NHL-kierroksella pisteiden sijaan miehelle hieman vieraammalla osa-alueella suomalaishyökkääjän tapeltua Evan Rodriguesin kanssa ottelussa Buffalo Sabresia vastaan.

Lyhyeksi jääneen nujakan voittajaksi selätyksellään selviytynyt suomalainen sai ottelun jälkeen kiitosta asenteestaan myös joukkueen supertähti Mitch Marnerilta.

– Hänessä on niin paljon paloa, me kaikki voimme nähdä sen. Kasperi pelaa suurella energialla ja hetkittäin hän pääsee vastustajan ihon alle aika helposti. Hän ei pelkää toimintaa ja fyysisiä otteita, Marner ylistää suomalaislaitahyökkääjää TSN:lle.

Itse ottelussa Toronto nappasi 5-2-voiton Winnipeg Jetsistä siirtotakarajalla hankitun Nic Petanin vastattua Leafsin voittomaalista. Sabresin puolustuksessa Rasmus Ristolainen sai plusmiinus-tilastoonsa jälleen kaksi miinusmerkintää. Koko kauden saldo näyttää nyt jo varsin arktista lukemaa -31.

Neljännen voittonsa viiteen viime peliin ottanut Toronto voi hiljalleen aloittaa valmistautumisensa pudotuspeleihin, sen sijaan Buffalo putosi jo yhdeksän pisteen päähän idän viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Katso Kapasen ja Rodriguesin välinen tappelunujakka alta: