Pohjalainen: Liigan tehopakki vaihtaa seuraa – ”Sellainen huhu on liikkeellä…”

© Kuva: Juha Tamminen

Vaasan Sportin kausi päättyi pettymykseen. Viimeinen pudotuspelipaikka jäi ainoastaan yhden sarjapisteen päähän raivokkaasta kiristä huolimatta.

Pohjalaisen haastattelussa joukkueen hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen antaa kuitenkin erittäin positiivisia signaaleja tulevasta kaudesta. 1,6 miljoonan euron pelaajabudjettiin kaavaillaan tuntuvaa nostoa.

– Itse toivoisin, että pelaajabudjetti olisi 1,8 – 2 miljoonaa euroa. Olen valmis puoltamaan nostoa. Tämä edellyttää kuitenkin sitä, että yhteistyökumppaneiden hankinta ja kausikorttien myynti sujuvat kevään ja alkukesän aikana suotuisasti. Uskon, että tähän on hyvät mahdollisuudet menestyksekkään kauden jälkeen, Hiltunen kommentoi.

Useampi läpimurtokauden pelannut huippupelaaja on lähdössä seurasta tämän kauden jälkeen. Moni pelaaja pyörii huhuissa, mutta uolustaja Tony Sund on jo ilmoittanut suoraan lähtevänsä.

– Sund pelasi hienon kauden. Hän on tehnyt ison kehitysaskeleen Sportissa, kuten moni muukin nuori pelaaja. Toivottavasti potentiaalia omaava pelaaja kehittyy myös jatkossa ja saa paljon peliaikaa, mikä on tärkeää nuorelle kehittyvälle pelaajalle. Sportissa hän olisi ainakin saanut. Sellainen huhu on liikkeellä, että hän olisi menossa Turun Palloseuraan, Hiltunen kertoo.

Sund pelasi huikean kauden. 23-vuotias puolustaja paukutti runkosarjan 60 ottelussa tehot 8+27=35. Hänen aiempi piste-ennetyksensä oli 2+7=9 edelliskaudelta.

Lue Liigan runkosarjan arvosanat:
Tässä ovat TOP 5 -riman alittaneet puolustajat
Tässä ovat TOP 5 -riman ylittäneet puolustajat
Tässä ovat TOP 3 -riman ylittäneet maalivahdit
Tässä ovat TOP 3 -riman alittaneet maalivahdit
Tässä ovat TOP 5 -riman ylittäneet hyökkääjät
Tässä ovat TOP 5 -riman alittaneet hyökkääjät


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.