Pelicans – HIFK: isännät selkä seinää vasten

Liiga
Pelicans – HIFK
Perjantai 29.03. klo 18:30

Pelicans ja HIFK jatkavat puolivälierissä väliensä selvittelyä perjantaina. Sarjan ensimmäisessä ottelussa Pelicans nollasi vastustajansa tennislukemin 6-0. Sen jälkeen kuskin paikalle on siirtynyt HIFK ja nyt sarja on heille katkolla. Pystyvätkö punanutut tekemään ryöstön ja passittamaan lahtelaiset kesälomille?

Pelicans pakkoraossa

Pelicans hämmästytti kiekkokansaa ensimmäisessä playoff-ottelussa, kun se pyyhki vastustajallaan lattiaa. Sen jälkeen on tahti ollut toinen ja nyt joukkue on selkä seinää vasten. Etenkin kotonaan hurjassa vireessä ollut Ville Niemisen pussinokkalauma on näyttänyt hyvinkin tavalliselta kuolevaiselta ryhdikkään HIFK-puolustuksen edessä.

Pelicans on viime otteluissa näyttänyt aiempaa hermostuneemmalta. Juho Olkinuora on ollut maalissa varma, mutta kenttäpelaaminen ei ole sujunut entiseen malliin. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten tämä aiotaan kääntää ja millä keinoilla joukkue saa tehot esiin kohtalonottelussa. Kokoonpanopuolella Jesse Ylösen ja Mikko Kousan tilanne on vielä auki.

HIFK käänsi sarjan edukseen

HIFK oli siis ensimmäisessä pelissä vastaantulija Pelicansia vastaan. Sen jälkeen otteet ovat olleet huomattavasti kypsempiä. Atte Engren on ollut itse varmuus ja joukkuepuolustus on toiminut mainiosti. Edellisessä ottelussa keskiviikkona Jarno Pikkaraisen suojatit olivat tiukoilla, mutta kestivät lopulta hienosti Pelicansin luoman paineen.

Jos HIFK pystyy paineistuksellaan syömään Pelicansin kiekollisen pelin tässäkin ottelussa, sillä on hyvä mahdollisuus katkaista ottelusarja jo perjantaina. Helppoa se ei tule olemaan, sillä Pelicans on etenkin hyökkäyspäässä hyvin laadukas nippu.

Vetosuositus

Ottelu ei ole mikään helppo arvioitava. Joka tapauksessa Pelicans on buukattu otteluun jopa yllättävän suureksi suosikiksi. Analyysin perusteella sen suosikkiasema on lähinnä marginaalinen ja vetosuositus peliin on HIFK voittaa ottelun jatkoaika mukaanlukien kertoimella 2,28.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Pelicans – HIFK ja kohteeseen veto HIFK voittaa ottelun (jatkoaika mukaanlukien) kertoimella 2,28. Jos HIFK voittaa ottelun, saat 228 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Pelicans voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.