Oletko ajatellut: Mikä on pielessä? Kärppien leirissä pari todella erikoista epäkohtaa

© Kuva: Taneli Niinimäki
Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Kärppien rutiinitaso ja ottelusarjan voitto suoraan neljällä kiinnityksellä Ilvestä vastaan olivat niin kovia temppuja, ettei joukkueen tekemisestä oikein pystynyt etsimään varjopuolia. Eniten miinusmerkkisistä asioista puhuttivat tämän kategorian harvat seikat, eli Jussi Jokisen ja Oskar Osalan pelikiellot.

Nyt ennen välieriä Kärppien kohdalla kannattaa tuijottaa myös piste- ja tehopörssiä. Ne saavat suut ammolleen. Joukkueen kaksi suurlupausta, Rasmus Kupari ja Aleksi Heponiemi ovat hännillä kummassakin tilastossa.

NHL-lupaukset eivät ole saaneet pistetilejään avatuksi ja lisäksi Heponiemen plusmiinuslukema -1 sekä Kuparin -2 eivät mairittele. Kupari on tehotilastossa itse asiassa viimeisenä.

Tyhmäksihän tässä itsensä tuntisi, jos väittäisi, että Kärppien asetelmat kohti mestaruutta ovat laskussa. Ei, niin ei ole. Kaksikolla kuitenkin on vielä matkaa pudotuspeleissä sille tasolle, mille he parhaimmillaan pystyvät – niin tilastollisesti kuin pelillisestikin.

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!