NHL-megatähti tylyttää läpimurtokauttaan pelaavaa jenkkihyökkääjää: ”Kunnioitan kaikkia muita paitsi häntä”

© Kuva: Getty Images

Tällä kaudella läpimurtonsa NHL-hyökkääjien kuumimpaan eliittiin tehnyt Calgary Flamesin Matthew Tkachuk ei ole tullut maailman kovimpaan kiekkoliigaan hankkiakseen kavereita.

Nyt sanaisen arkkunsa 21-vuotiaan jenkkitähden käytöksestä jäällä avasi NHL:n parhaimpiin puolustajiin lukeutuva Los Angeles Kingsin Drew Doughty, jonka naamaa Tkachuk mukiloi pari kautta sitten kyynärpäällään pelikiellon arvoisesti.

– Minulla ei ole kunnioitusta häntä kohtaan, ei sitten ollenkaan. Kunnioitan kaikkia muita. En koskaan puhu hänelle jään ulkopuolella, Doughty latasi Sportsnetin haastattelussa.

– Tuo on hänen roolinsa. Tuo on sitä, miten hän tykkää pelata. Se on ok, minulla ei ole ongelmia sen kanssa. Mutta kun hän ylittää rajan, menetän kunnioitukseni, Doughty jatkoi kommentoiden Tkachukin varsin keinoja kaihtamatonta pelityyliä.

– Hän viihdyttää teitä, mutta suurin osa ihmisistä liigan sisällä ei kunnioita häntä. Ei ole kyse vain minusta. Tämä on fakta, entinen Norris-voittaja jatkoi avautumistaan.

Tkachuk osaa rottamaisen pelitapansa lisäksi myös pelata, sillä toisen polven NHL-tähti on iskenyt tällä kaudella pelaamissaan 76 ottelussa upeat 76 (34+42) tehopistettä. Kolmatta kauttaan NHL:ssä pelaava vuoden 2016 kutosvaraus on aiemmin saalistanut yhden kauden aikana parhaimmillaan 49 tehopistettä.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!