Liigan pudotuspelien alkaminen on enää kahden ottelukierroksen päässä. Panosta riittää viimeisiin peleihin asti, kun JYP ja Sport kamppailevat viimeisestä pudotuspelipaikasta. Kilpailu viimeisistä suorista pudotuspelipaikoista käy myös kuumana.

Tänä keväänä ratkaisupeleissä on mahdollisuus nähdä täysin uudenlaisia taistelupareja. Pelicans ja HPK eivät ole esimerkiksi koskaan kohdanneet pudotuspeleissä, mutta nyt se on mahdollista. Samoin Tappara ja SaiPa eivät ole pelanneet koskaan keskenään ratkaisupeleissä.

Kaikki joukkueet, jotka eivät ole kohdanneet toisiaan, voit katsoa alta. Liigaan viime vuosina liittyneet Jukurit ja KooKoo eivät ole luonnollisesti pelanneet yhtäkään ottelusarjaa, koska eivät ole vielä yltäneet pudotuspeleihin. Sport puolestaan on kohdannut vain TPS:n.

#liigadata

@smliigadata
Luettelo joukkueista, jotka eivät ole koskaan kohdanneet #liiga:n pudotuspeleissä. Esim. #PelicansFi-#HPK tai #Tappara-#SaiPa ovat nyt mahdollisia. Ja jos #VaasanSport pääsee pudotuspeleihin, tulee sille uusi joukkue vastaan.