Maineenpalautus! NHL-tähti vapautettiin syytöksistä – ”Perusteellisen selvityksen jälkeen…”

© Kuva: Getty Images

NHL on vapauttanut Toronto Maple Leafs-puolustaja Morgan Riellyn syytöksistä, joiden mukaan tämä olisi huutanut tuomarille törkeyksiä Tampa Bay Lightning-ottelun aikana.

– Perusteellisen selvityksen jälkeen NHL on tullut siihen tulokseen, ettei Toronto Maple Leafsin puolustaja Morgan Rielly kohdistanut homofobista herjausta erotuomari Brad Meieriin eilisillan ottelussa, NHL:n vanhempi varatoimitusjohtaja Colin Campbell toteaa liigan tiedotteessa.

NHL kertoo puhuttaneensa useita asianosaisia – muun muassa Riellya ja Meieria – sekä kuunnelleensa väitetyn tapahtuman myös ääninauhalta. Sen mukaan mikään ei tue väitettä, että Toronto-pakki olisi syyllistynyt huuteluun.

Tapaus oli herättänyt jo aiemmin epäilyksiä sosiaalisessa mediassa. (lue uutinen täältä)

 

‌‌

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…