Liigan välierät starttaavat pian! Näin otteluparien aiemmissa sarjoissa on käynyt

© Kuva: Pekka Mäntylä
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!

Liigan välieräparit varmistuivat eilen, kun HIFK onnistui tiputtamaan Pelicansin otteluvoitoin 4-2. Pudotuspelit jatkuvat välierien muodossa, joissa Kärpät kohtaa välierissä HIFK:n, kun taas Tappara sai vastaansa HPK:n.

Kummassakaan otteluparissa joukkueet eivät kohtaa toisiaan ensimmäistä kertaa pudotuspeleissä. Twitter-tili Liigadata kävi läpi joukkueiden aiemmat kohtaamiset ratkaisupeleissä.

Kärpät ja HIFK ovat pelanneet toisiaan vastaan vuosien saatossa kuusi kertaa. Oululaiset ovat olleet HIFK:lle vaikea vastustaja ja voittaneet sarjoista neljä. Viimeisin kohtaaminen on edelliskaudelta ja ensimmäinen vuodelta 1980.

Tappara ja HPK ovat paljon harvinaisempi taistelupari. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti, vuonna 1996 ja 2003. Ensimmäisen sarjan päättyi hämeenlinnalaisten nimiin, kun taas Tappara oli viimeisimmässä parempi.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!