Liigan puolivälierät alkavat tänään. Ensimmäisellä ottelukierroksella pelataan vain kaksi ottelua, kun Pelicans isännöi HIFK:ta ja TPS saa vastaansa HPK:n. Tappara ja Lukko sekä Kärpät ja Ilves taisteluparit odottavat vielä huomiseen.

Kaikki joukkueet ovat pelanneet toisiaan vastaan pudotuspeleissä ennenkin. Twitter-tili liigadata perkasi kaikkien taisteluparien aiemman historian.

Tappara on ollut keväisin Lukolle harvinaisen vaikea vastustaja. Joukkueet ovat kohdanneet pudotuspeleissä tähän mennessä seitsemän kertaa ja Tappara on voittanut sarjoista kuusi.

TPS ja HPK ovat kohdanneet kahdeksan kertaa. Parhaiten kiekkoyleisön mielessä on varmasti vuoden 2010 finaalisarja. Joukkueiden kohtaamiset ovat olleet historian saatossa tasaisia, mutta TPS on vienyt voitot 5-3.

Kärpät ja Ilves ovat kohdanneet pudotuspeleissä vain viisi kertaa. Sarjat ovat olleet yllättävänkin tasaisia ja Kärpät on vienyt voitot 3-2.

Pelicans ja HIFK ovat törmänneet toisiinsa pudotuspeleissä vain kahdesti. Kumpikin sarja on lähihistoriasta, keväiltä 2014 ja 2016. Voitot ovat menneet tasan 1-1.

#liigadata

@smliigadata
Näin puolivälierissä kohtaavat joukkueet ovat aiemmin pelanneet pudotuspeleissä vastakkain.