Pelicans ja HIFK avaavat puolivälieräsarjansa torstaina. Ennakkoon sarjassa ei ole suurta suosikkia, joten siksi tällä kertoimella kannattaa lyödä avauspeliin rahat IFK:lle.

HIFK varmisti 6. sijansa runkosarjan päätöskierroksella Ässiä vastaan. Runkosarjan viimeisestä kierroksesta on vierähtänyt jo viikko, joten joukkueilla on ollut hyvin aikaa kasata rivinsä tuleviin koitoksiin.

Vaikka HIFK ei onnistunutkaan kaatamaan Pelicansia runkosarjassa, ovat pudotuspelit aivan toinen tarina.

Lyö HIFK:n voittoa kertoimella 30,00:

Peliyhtiö Mr.Green antaa HIFK:n voitosta kertoimen 30,00. Normaalisti HIFK:n voiton kerroin on tietysti paljon pienempi. Kyse on erikoistarjouksesta, jonka Mr.Green antaa uusille asiakkailleen.

Saat lyödä vetosi 1€ maksimipanoksella. Voitoissa ei ole mitään kierrätysvaatimuksia eli rahat saa vaikka heti ulos.

Ohjeet:

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta 1€ panos HIFK:n voitolle. Jos HIFK voittaa, saat heti 30€ voiton tilillesi ilman kierrätysvaatimuksia.

Miten matsissa käy?

Pelicans lähtee sarjaan pienoisena suosikkina, mutta ei tässä HIFK:ta kannata missään nimessä laskea ulos. Marginaalit ovat nyt niin pienet, ettei ratkaisujen hakeminen aina 7. pelistä olisi suuri yllätys. Isäntien kannalta erityisen mielenkiintoista on nähdä, miten puolustuksen Oliwer Kaski onnistuu. Paljon odotetaan tietysti myös Juhamatti Aaltoselta.

Kotietu saattaa nousta sarjassa myös suureen rooliin, sillä Pelicans on pelannut erityisen tehokkaasti juuri kotonaan. HIFK:n avainpelaajista etenkin Juhani Tyrväinen oli viime vuonna suuressa roolissa sarjassa JYP:ä vastaan, kurittaako Tyrväinen heti torstaina kotijoukkuetta?

HIFK ei ollut erityisen vakuuttava runkosarjan lopussa. Nyt viikon tauon jälkeen jäällä voidaan nähdä kuitenkin täysin eri joukkue. Kun tarjolla on kerrointa 30,00, siihen kannattaa uskoa.