© Kuva: Ilari Isotalo

Liiga: HIFK – Pelicans | HIFK:n voitolle kerroin 30,00

HIFK ja Pelicans kohtaavat ottelusarjan neljännessä ottelussa Helsingissä keskiviikkona. Saat HIFK:n voitosta jättikertoimen 30,00.

Kertoimesta vastaa peliyhtiö Mr.Green, joka tarjoaa jättitarjousta uusille asiakkailleen. Normaalisti HIFK:n kerroin onkin tietysti vain murto-osa tuosta. Tarjouksen pääsee hyödyntämään 1€ panoksella eli näin sinulla on mahdollisuus tehdä 30€ voitto.

Lyö HIFK lapulle jättikertoimella 30,00:

1. Avaa pelitili Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Talleta pelitilille rahaa.
3. Aseta 1€ panos HIFK:n voitolle ja kerroin muuttuu automaattisesti muotoon 30,00. Jos HIFK voittaa, saat 30€ pelitilille.

Miksi HIFK voittaa?

HIFK on ottanut ottelusarjassa pelillisen yliotteen. Erityisesti maanantain esitys Lahdessa oli vakuuttava. Ainoastaan Jussi Olkinuoran loistavat torjunnat Pelicansin maalilla pitivät lahtelaisten toiveita elossa. Pelicansin päävalmentaja Ville Niemisen täytyisi keksiä uusia kikkoja Helsingin iltaan.

HIFK:lla on henki päällä kahden voitetun matsin jälkeen. Kotiyleisön edessä se ottaa vahvan prässin heti alusta lähtien. Jos HIFK onnistuu tekemään avausmaalin, saattaa Pelicansin taival voittoon olla liian tuskainen.

Siksi HIFK:sta saatava kerroin 30,00 on loistava tarjous!