Lähivuosina NHL:ään? TPS-lupaus haaveilee urasta New York Rangersissa: ”Näkevät minussa potentiaalia”

© Kuva: Ilari Isotalo

New York Rangers voi saada lähivuosina mielenkiintoisen suomalaisvahvistuksen TPS:stä.

NHL-seura varasi viime kesänä itselleen hyökkääjälupaus Lauri Pajuniemen, joka on esiintynyt tällä kaudella hyvin Liigassa. Alemmissa ketjuissa viihtyvä suomalaislupaus summasi 44 runkosarjaottelussa tehopisteet 5+8=13.

– Rangers varasi minut, joten heidän on nähtävä minussa potentiaalia. Minulla on vielä paljon tehtävää, että voisin joskus olla valmis maailman parhaaseen liigaan. Jos vain teen töitä joka päivä lujasti, niin minusta voi tulla NHL-pelaaja ennemmin tai myöhemmin, Pajuniemi kommentoi NHL.comin haastattelussa.

Nuoren suomalaishyökkääjän otteita voi seurata vielä tänä keväänä Liigan pudotuspeleissä. Puolivälierissä TPS taistelee HPK:ta vastaan.