HIFK – Pelicans: Kuuden sakkiin on tunkua

Liiga
HIFK – Pelicans
Keskiviikko 06.03. klo 18:30

Kotoisessa liigassa pelataan viimeisiä runkosarjan kierroksia ja asetelmat ennen play-offeja ovat vähintäänkin herkulliset. HIFK ja Pelicans pelaavat molemmille tärkeän ottelun keskiviikkona Nordenskiöldinkadun pyhätössä. Kumpikaan joukkue ei aio eikä voi nostaa jalkaa pedaalilta, sillä runkosarjassa kuuden sakkiin on edelleen tunkua. Odotettavissa onkin hieno kiekkopeli, josta ei tule latausta puuttumaan.

HIFK – parannusta jokaisella osa-alueella

HIFK:in kannattajilla on tällä hetkellä syytä iloon. Joukkueessa on tällä hetkellä sykettä ja tunnetta. Sen terveystilanne on olennaisesti parantunut. Se ei anna tuumaakaan periksi missään tilanteessa. Ykkösketju Erik ThorellJuhani TyrväinenJoonas Rask on liekeissä.

Ennen kaikkea HIFK on mukavassa voittoputkessa. Lauantaina täysi mökki todisti korkeatasoista ottelua, jossa HIFK löi Ilveksen 3-1, käytti paikkansa hyväkseen ja puolustus piti yhdessä loistavan pelin pelanneen maalivahti Atte Engrenin kanssa.

Pelicans – nappihankinnalla kohti kevättä

Pelicans on lyhyesti sanottuna pelannut mainion kauden. Ketjuista löytyy tehoja ja lisätehoja saatiin, kun Pelicans pestasi Ruotsissa varjojen mailla vaeltaneen Juhamatti Aaltosen. Hankintaa voi toistaiseksi pitää onnistuneena, sillä kuudessa pelissä Aaltonen on naputellut jo yhdeksän tehopistettä.

Lauantaina Pelicans nitisti Jypin tylysti lukemin 7-2, eikä paremmasta joukkueesta jäänyt minkäänlaista epäselvyyttä. Pelicans tulee olemaan mielenkiintoinen joukkue kevään pudotuspeleissä – päävalmentaja Ville Nieminen tuo tunnetta sekä aitioon että sen ulkopuolelle.

HIFK vs. Pelicans

Vaikka Pelicans on tällä hetkellä todella pirteä joukkue, joutuu se keskiviikkonatodelliseen testiin huippuvireistä HIFKiä vastaan. Pelin jokaisen osa-alueen on toimittava optimaalisesti, jotta kotiinpäin olisi viemisiä. HIFK on tällä hetkellä todella vaikeasti pysäytettävä kokonaisuus.

Odotettavissa on, että HIFK menee tänä keväänä pitkälle – niin hyvältä nipulta se näyttää juuri nyt. Täten pelivalintana on tähän matsiin HIFK voittaa ottelun varsinaisella peliajalla kertoimella 2,02.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun HIFK – Pelicans ja kohteeseen veto HIFK voittaa ottelun varsinaisella peliajalla kertoimella 2,02. Jos HIFK voittaa ottelun, saat 202 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan tai Peicans voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.