Kuten asiaan kuuluu, korostuu keväällä jääkiekkosarjojen pudotuspelien aikaan joukkueiden tekeminen myös sosiaalisen median kanavissa mitä erilaisemmilla piikityksillä. Nyt kenties yllättäen myös Liiga ja Mestis ovat napit vastakkain Twitterissä.

Kauden aikana on nähty, että Mestikseltä juuri Twitter on ollut aktiivinen kierroksesta toiseen. Peleistä on tullut videoklippejä, ja tililtä on käyty keskustelua tavallisten seuraajien kanssa kesken otteluidenkin.

Tämä oli Mestikselle syy päästä heittämään piikkiä. Kun Liigan tililtä lisättiin keskiviikkona TPS:n Kaapo Kakon maali kesken kierroksen, piikitteli Mestiksen tili välittömästi.

– Klippejä kesken kierroksen.

Sanomaa oli vahvistettu GIF-pätkällä, jossa TUTO-luotsi Miika Elomo elehti yllättyneen oloisena joukkueensa vaihtoaition takana erään pelin aikaan.

Erikoisen piikittelyn näet täältä tai alta.

Liiga

@smliiga
Maailmanmestari Kaapo Kakko toi #HCTPS:n Hämeenlinnassa tasoihin ylivoimamaalilla. Osuma oli Kakolle neljännesfinaalien kolmas. 🚨👏

Lisää #Liiga-videoita 👉 telia.fi/liigavahti

Mestiksen kausi jatkuu torstaina puolivälierillä ja karsintasarjan peleillä, Liigaa pelataan seuraavan kerran perjantaina.