Entisellä Liiga-puolustajalla surkeaa tuuria! NHL-näytönpaikasta täysi pannukakku

© Kuva: Getty Images

Pelicansissa viime kaudella kiekkoillut tshekkipuolustaja Libor Sulak pelaa ensimmäistä täyttä kauttaan Pohjois-Amerikassa. Liigassa samettisesta luisteleva pakki paukutti tehot 9+23=32 pelaamissaan 42 ottelussa, ja odotukset Detroit Red Wingsin organisaatiossa olivat kovat.

Lokakuussa Sulak pääsi pelaamaan ensimmäistä kertaa urallaan NHL:ssä. Kuuden ottelun rupeama ei kuitenkaan herättänyt hurraahuutoja, sillä Sulak jäi Detroit Red Wingsin paidassa tehopisteittä ja tehotilasto oli neljä pykälää pakkasella.

Kuuden ottelun jälkeen tie vei AHL:än. Nyt tshekkipuolustaja nostettiin viimein takaisin, mutta huono onni pilasi mahdollisuuden näyttää. Sulak sairastui ja oli sivussa kahdesta ottelusta. Nyt hänet passitettiin takaisin farmiin ilman ainuttakaan pelattua ottelua.