Entisellä Liiga-puolustajalla surkeaa tuuria! NHL-näytönpaikasta täysi pannukakku

© Kuva: Getty Images
NY Islanders isännöi Buffaloa Prime Time -pelissä! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Pelicansissa viime kaudella kiekkoillut tshekkipuolustaja Libor Sulak pelaa ensimmäistä täyttä kauttaan Pohjois-Amerikassa. Liigassa samettisesta luisteleva pakki paukutti tehot 9+23=32 pelaamissaan 42 ottelussa, ja odotukset Detroit Red Wingsin organisaatiossa olivat kovat.

Lokakuussa Sulak pääsi pelaamaan ensimmäistä kertaa urallaan NHL:ssä. Kuuden ottelun rupeama ei kuitenkaan herättänyt hurraahuutoja, sillä Sulak jäi Detroit Red Wingsin paidassa tehopisteittä ja tehotilasto oli neljä pykälää pakkasella.

Kuuden ottelun jälkeen tie vei AHL:än. Nyt tshekkipuolustaja nostettiin viimein takaisin, mutta huono onni pilasi mahdollisuuden näyttää. Sulak sairastui ja oli sivussa kahdesta ottelusta. Nyt hänet passitettiin takaisin farmiin ilman ainuttakaan pelattua ottelua.

NY Islanders isännöi Buffaloa Prime Time -pelissä! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!