Eeli Tolvasen edustamalta joukkueelta absurdi nöyryytys – suomalainen tehoili AHL:n maalikarkeloissa

Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille

AHL-joukkue Milwaukee Admirals oli yöllä ilmiliekeissä tuhottuaan Rockford IceHogsin peräti numeroin 8-2. Eeli Tolvasen edustama joukkue ei ole jäänyt kertaakaan pisteittä viidessä edellisessä kamppailussaan.

Suomalaislupaus saalisti maalikarkeloissa tehot 1+1=2 (+0). Kaukalossa sinivalkoisista viiletti myös Rockfordin Henri Jokiharju. Hän jäi pisteittä, eikä tehotilastokaan päässyt valahtamaan maalikarkeloissa rajuksi suuntaan tai toiseen. Lukema oli -1.

Komeasti tehoilleen Tolvasen tämän kauden saldo 49 farmisarjan pelissä on vaisuhko 12+13=25. Plusmiinuslukema on -9.

AHL:ssä tehokkain suomalainen on toistaiseksi Aleksi Saarela. Charlotte Checkersin hyökkääjä keikkuu pistepörssissä 70. sijan hujakoilla tehoin 22+20=42. Bridgeport Sound Tigers Otto Koivula on pisteen perässä lukemin 17+24=41.

Koivula on samalla tulokkaiden pistepörssissä yhdeksäntenä.

Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille