Uhka Patrik Laineelle? Winnipeg Jets havittelee kiivaasti tähtihyökkääjää

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jets yrittää kiivaasti hankkia vahvistusta ennen siirtorajan umpeutumista. Erityisesti tähtäimessä on Ottawa Senatorsin  Mark Stone, kertoo kiekkotoimittaja Bob McKenzie.

Isokokoisen laitahyökkääjän paikka olisi todennäköisesti Jetsin kakkosketjun oikealla laidalta. 26-vuotias Stone on tehnyt tällä kaudella tehot 26+31=57 pelaamissaan 57 ottelussa.

Parempi ketjukaveri olisi varmasti piristysruiske NHL-uransa huonointa jaksoa pelaavalle Patrik Laineelle. Pidemmällä aikavälillä Stonen hankkiminen voisi kuitenkin tarkoittaa ongelmia suomalaiselle maalitykille.

Stone koituisi erittäin kalliiksi. Tähtihyökkääjän sopimuskin päättyy tähän kauteen, joten kyse olisi lyhyen tähtäimen hankinnasta, jos Winnipeg ei kirjoita jatkosopimusta juuri hankkimansa kalliin laiturin kanssa.

Stonen jatkosopimus puolestaan tarkoittaisi, että Winnipeg Jetsillä olisi hädintuskin varaa Patrik Laineen jatkosopimukseen. Varsinkaan, kun sopimusta odottaa myös 22-vuotias Kyle Connor, joka pelaa paljon Lainetta tehokkaampaa kautta joukkueen ykkösketjussa.