Nuorten Leijonien seuraavakin päävalmentaja jo tiedossa – aloittaa työssä jo ensi keväänä

NY Islanders isännöi Buffaloa Prime Time -pelissä! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

HPK tiedottaa, että joukkueen päävalmentaja Antti Pennanen siirtyy Nuorten Leijonien päävalmentajaksi keväällä 2020. Siihen asti hän valmentaa hämeenlinnalaisseuraa.  Pennasen sopimus Nuorten Leijonien päävalmentaja kestää huhtikuuhun 2022.

Tämä tarkoittaa, että kaudelle 2019-20 päävalmentajaksi nimetyn Raimo Helmisen pesti jää vain yhden vuoden mittaiseksi.

Pennanen on tyytyväinen uuteen pestiinsä, mutta ei halua mennä asioiden edelle.

– On hienoa päästä mukaan kehittämään suomalaista jääkiekkoa ja nuoria pelaajia. Turnausvalmentamisen ohella iso osa työstä tapahtuu seurakentällä, mikä motivoi minua suuresti. On myös hienoa päästä täysipainoisesti mukaan kansainvälisen huippukiekon ytimeen. Täytyy kuitenkin muistaa, että nuorten maajoukkueen valmentaminen on tulevaisuutta ja nyt on aika keskittyä täysillä HPK:n kehittämiseen, Pennanen kommentoi HPK:n verkkosivuilla.

Pennanen toimi Nuorten Leijonien apuvalmentajana kaudella 2015-16. Hän nousi myös miesten maajoukkueen valmennusryhmään täksi kaudeksi.

NY Islanders isännöi Buffaloa Prime Time -pelissä! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!