The Athletic -lehden Buffalo Sabresia seuraava toimittaja John Vogl vastaili perjantaina fanien kysymyksiin ja puheeksi nousi Sabresin suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen tulevaisuus.

Ristolaisella on tältä kaudella kasassa 60 otteluun kelvolliset viisi maalia ja 36 tehopistettä.

Vaikka Ristolaisen tehopisteet eivät ole sieltä huonoimmasta päästä, on suomalaisen esityksiä jäällä välillä vaikea katsoa. Sabres-tähdelle sattuu paljon virheitä jäällä ja tästä syystä omissa on kolissut tiuhaan tahtiin. Ristolaisen tehotilasto on pahasti pakkasella, kun lukema näyttää -23.

Vogl näkeekin, että Sabresin tulisi tosissaan pohtia Ristolaisen kauppaamista pois.

– Ristolaisen kauppaamisesta saisi kunnon saaliin takaisin. Toronto Maple Leafs antoi puolustaja Jake Muzzinista ensimmäisen kierroksen varauksen ja kaksi kiekkolupausta. Hän on jämerämpi puolustamaan kuin Ristolainen, mutta hän on myös kuusi vuotta vanhempi, eikä hänellä on samaa hyökkäysvoimaa kuin suomalaisella. Luulin aluksi, että Ristolainen hyötyisi Rasmus Dahlinin tulosta joukkueeseen, mutta nyt näyttää siltä, että hän voisi olla vaikka Bobby Orrin kanssa ja hän tekisi silti samoja virheitä. Sabresin täytyy harkita kauppaamista, toimittaja tilitti.