NHL-toimittajalta hurja huhu: Winnipegin suomalaistaiturista kaavaillaan kauppatavaraa – toiseen suuntaan todella kova nimi!

© Kuva: Getty Images
Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!

Sportsnetin toimittajan Nick Kypreosin mukaan Winnipeg Jets olisi ainakin yksi joukkueista, joka hakee merkittävää lisävahvistusta tulevalla siirtorajalla.

– Tiedämme, että moni läntisen konferenssin joukkue etsii A-luokan vahvistusta vaihtokaupalla. Nashville ja Winnipeg ovat eturintamassa tässä. Puhuimme viime viikolla siitä, että kummankin joukkueen ensimmäisen kierroksen varaus olisi pelissä, mutta esimerkiksi Artemi Panarinin tai Mark Stonen hankkiminen vaatisi kauppaan mukaan ylimääräisen pelaajalupauksen, sisäpiiritoimittaja Kypreos paljasti Sportsnetin suorassa lähetyksessä.

Erityisesti Panarinin tai Stonen hankkiminen vaatii Jetsiltä myös kovaa vastiketta vaihtokauppaan, ja tässä tapauksessa katseet kiinnittyy suomalaiseen kiekkolupaukseen.

– Winnipegin kohdalla se on Sami Niku – AHL:n vuoden puolustaja, jonka nimi on mainittu usein siirtohuhuissa. Jos joku joukkue haluaa tehdä vaihtokaupan Winnipegin kanssa, on todennäköistä, että huippulupaus olisi mukana siinä myös, Kypreos näkee.

22-vuotias suomalaispakki on pelannut tällä kaudella NHL:n puolella 11 ottelua tehoin 0+2. AHL:ssä nuori JYP-kasvatti on tahkonnut 19 kamppailua pinnoin 3+9=12.

Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!