Pittsburgh Penguinsin tähtihyökkääjä Phil Kessel elää tällä hetkellä vaikeita aikoja.

Ilman loukkaantunutta keskushyökkääjäänsä Jevgeni Malkinia täysin hukassa viime otteluissa vaellellut 31-vuotias jenkkitähti ei ole onnistunut kartuttamaan pistesarakettaan neljässä viimeisessä ottelussa, mikä alkaa syödä miehen hermoja ja näkyä tämän pelaamisessa pahana turhautumisena.

Lähes täysin ilman maalintekopaikkoja ja laukauksia viime otteluissa jäänyt konkarihyökkääjä ruoskiikin itseään kovin sanoin.

– En saa tällä hetkellä mitään aikaiseksi, mies tylyttää itseään The Athleticin haastattelussa.

– Olen pelannut viime aikoina joitakin hyviä pelejä ja joitakin huonoja. Mutta se ei riitä. Minun on oltava parempi. En tiedä, mistä tämä kaikki johtuu, mutta jonakin iltana asiat loksahtavat taas kohdilleen, Kessel valaa uskoa omaan tekemiseensä.

Kessel sai rapaa niskaansa viime yön ottelussa NHL:n kärkijoukkue Tampa Bay Lightningia vastaan tehottomuutensa lisäksi myös sähläämällä kiekon ylivoimalla vastustajalle, joka rankaisi iskemällä kiekon alivoimalla maaliin.

Maali oli samalla jo kahdestoista alivoimalla Penguinsin verkkoon tällä kaudella tehty osuma, mikä on selvästi heikoin lukema kaikista NHL-joukkueista.

Kahdesti Stanley Cupin voittoa urallaan juhlinut Kessel on huolimatta viime aikojen heikommasta jaksostaan edelleen kovassa pistevireessä miehen iskettyä kauden 55 ottelussaan komeat tehot 21+36=57.

MUITA PÄIVÄN NHL-AIHEITA:

Karsea uutinen! NHL-tähdellä todettiin aivovamma – sivussa määrittelemättömän ajan

Tähtihyökkääjä koki kovia NHL:ssä – hampaat lensivät kaaressa ympäri kaukaloa!

Maalihanat auki! Jori Lehterä osui välittömästi uudessa joukkueessaan

Törkytaklaus kävi kalliiksi! Washington-kovanaaman nyrkkeilysäkiksi joutunut Coloradon puolustaja sivussa koko loppukauden?

Patrik Laineen keskushyökkääjä kiteyttää suomalaisen itseluottamusongelmat: ”Yrittää syötellä enemmän kuin laukoa”

Mikko Rantasen edustaman Coloradon surkea vire jatkuu – paikka pudotuspeleissä kohta kiven alla!