Kaapo Kakolta järkevää puhetta aivotärähdyksestään: ”Tuollaiset asiat täytyy miettiä pidemmälle”

© Kuva: Ilari Isotalo
Leijonille jättikerroin 5,00 MM-finaaliin

Tulevan kesän NHL-varaustilaisuuden kuumimpiin nimiin lukeutuva TPS:n hyökkääjä Kaako Kakko kommentoi nuorukaisen hiljattain kokemaa aivotärähdystä ihailtavan kypsään sävyyn Telian Läpimurto-ohjelmassa.

Kahdeksassa viimeisessä ottelussa tehot 7+2 paukuttanut 18-vuotias superlupaus tiedostaa, ettei loukkaantumisten ja varsinkaan aivotärähdysten kanssa kannata leikkiä.

– Pieni aivotärähdys siinä oli. Ei mikään paha, mutta sovittiin että kannattaa jättää muutama peli väliin kun oli pientä oiretta siinä, Kakko kertaa Läpimurto-ohjelmassa.

– Niiden kanssa ei kannata koskaan pelleillä. Otettiin ihan rauhallisesti, kun alkuun ei pystynyt muutenkaan treenaamaan kunnolla. Siitä pikku hiljaa jäälle ja polkemaan kuntopyörää, nuorukainen jatkaa.

– Jos haluaa kauan pelata niin tuollaisetkin asiat täytyy miettiä pidemmälle. Nuorten MM-kisojen jälkeen olisin tottakai halunnut pelaamaan kun oli hyvä itseluottamus ja tatsi päällä. Maajoukkuetauolla sai treenattua hyvin ja nyt olen taas hyvässä kunnossa, Kakko pohtii.

Nuorten Leijonien mukana MM-kultaa vuodenvaihteessa voittanut superlupaus on yksi loppukauden seuratuimpia pelaajia Liiga-kaukaloissa. Mies siirtynee mitä suuremmalla todennäköisyydellä Pohjois-Amerikan kaukaloihin jo tulevana syksynä.

Telian Red Bull Läpimurto -jakson löydät täältä.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Leijonille jättikerroin 5,00 MM-finaaliin