Jukka Jalonen ja Jere Lehtinen bongattiin NHL-ottelusta – haku kevään MM-kisoihin käynnistyi todenteolla

© Kuva: Ilari Savonen

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen sekä pelaajarekrytoinnista kevään MM-kisoihin vastaava GM Jere Lehtinen seurasivat paikanpäällä viimeöistä Dallas Starsin ja Carolina Hurricanesin välistä NHL-kamppailua.

Kaksikon otteluvalinta ei olisi voinut osua enempää nappiin, nähtiinhän kaukalon puolella peräti viisi suomalaista NHL-tähteä: Miro Heiskanen, Esa LindellRoope Hintz, Sebastian Aho sekä Teuvo Teräväinen.

Mahdollisuudet jopa tätä suurempaan suomalaisedustukseen olivat olemassa, sillä niin Dallasin Julius Honka kuin Carolinan Saku Mäenalanenkin seurasivat ottelua ns. popkorniosaston puolelta katsomosta.

Vierasjoukkue Hurricanes julkaisi Twitter-tilillään kuvan Jalosesta ja Lehtisestä, jotka seurasivat ottelua yhdessä vieraiden tähtihyökkääjä Sebastian Ahon Harri-isän kanssa.

Carolina voitti kamppailun maalein 0-3. Sekä Aho että Teräväinen merkkauttivat ottelussa yhden syöttöpisteen.