Kuten nykypäivän tyyliin kuuluu, kertoo sosiaalinen media esimerkiksi ihmisten tai vaikkapa urheilusta puhuttaessa yksilöiden ja joukkueiden kuulumisista paljon.

Nyt some on ottanut roolia myös erään taalajäiden konkarin kohdalla.

NHL:ssä on kauden mittaan riittänyt kohinaa siitä, ettei Ilja Kovaltshuk jatkaisi Los Angeles Kingsissä pitkään. On uskottu, että jopa nelosketjuun vajonnut venäläinen vaihtaisi sellaiseen joukkueeseen, joka pelaa Stanley Cupista.

Lisäksi vielä ihan äskettäin sivustomme kirjoitti, että New York Islanders, Dallas Stars, Boston Bruins ja San Jose Sharks ovat olleet kiinnostuneita KHL:n entisestä supertähdestä.

Nyt tilanne on kenties muuttumassa – tai ainakin venäläisen ja Kingsin some-käyttäytymiset voisivat viitata siihen.

x - LA Kings

@LAKings
Looks like Ilya Kovalchuk really enjoyed last night's win in New Jersey.
#GoKingsGo

– Näyttää siltä, että Ilja Kovaltshuk todellakin nautti viime yön voitosta New Jerseyssä, Kings kirjoitti paljon puhuvan kuvakaappauksen twiitin oheen, kun lauma kaatoi hyökkäjään ex-seuran.

Tietysti yhdestä kuvan tykkäämisestä ja kommentista ei pidä vetää liian suuria johtopäätöksiä, mutta eipä toisaalta venäläinen taida olla ihan täysin ”maatansa myynytkään”. Tämän tason urheilijat kun harvoin käyttäytyvät esimerkin kaltaisella tavalla.

Somekäyttäytymisen lisäksi myös viime ajoista voisi tulkita sen, että Kovaltshukin risukasaan paistaa kenties aurinko.

Olympia- ja MM-kultamitalisti on iskenyt kauden 43 ottelussa tehot 11+15=26 ja 11 edellisessä kamppailussa hän on jäänyt kiikareille vain kolmesti.

NHL:n pohjamudissa läpi talven rypenyt LA on niin ikään näyttänyt viime aikoina hieman merkkejä piristymisestä, kun esimerkiksi kuudessa edellisessä pelissä se on taipunut tappioon vain kahdesti.

Pudotuspelipaikkaan matkaa on kuusi pinnaa.