Tallinnassa nähtiin huikea Liiga-ottelu, Ville Nieminen ylisti joukkuettaan vuolaasti: ”Se tunnetila ja kaikki mitä tuohon lyötiin…”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa nähtiin lauantai-iltana hieman poikkeuksellisemmissa olosuhteissa pelattu ottelu, kun Pelicans ja SaiPa ottivat mittaa toisistaan Tallinnan Tondiraba Areenalla.

Tiukan kamppailun vei lopulta nimiinsä Pelicans voittomaalikisan jälkeen 3-2. Ratkaisevan rankkarin upotti tshekkihyökkääjä Hynek Zohorna.

Lahtelaisjoukkueen muita onnistujia olivat tehot 1+1 iskeneet Jesse Saarinen ja Santtu Kinnunen. 19-vuotias Kinnunen teki samalla uransa avausmaalin Liigassa.

Pelicans-luotsi Ville Nieminen oli ottelun jälkeen täynnä tunnetta joukkueen Twitter-tilillä julkaistussa haastattelussa jakaen vuolaasti kehuja.

– Oli huikea matsi, se tunnetila ja kaikki mitä tuohon lyötiin, Nieminen ylisti joukkuettaan ja jatkoi kehumalla Pelicansin ”näkymätöntä” osastoa:

– Huoltajat ovat tehneet niin pitkän päivätyön viimeisen kolmen päivän aikana, että tämmöisiä hockey-juttuja voidaan järjestää.

LUE MYÖS: Hitti vai huti? Pelicans sonnustautuu erikoispaitoihin Tallinnassa pelattavassa Liiga-ottelussa!


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.