Taas oli maalivahdin osuma lähellä, nuorten maailmanmestarilta rohkea yritys: ”Pitäähän se aina kokeilla…”

© Kuva: Getty Images

Maalivahtien tekemät maalit ovat nousseet kuluvalla kaudella paljon tapetille, kun sekä esimerkiksi Liigassa että Mestiksessä veskari on pystynyt latomaan pikkumustan verkkoon.

Lukon Lassi Lehtinen kiskaisi joulukuussa tällaisen maalin ja Ketterän Karolus Kaarlehto muutamia päiviä myöhemmin tämän näköisen osuman.

Lauantaina pelatussa SaPKon ja Hermeksen välisessä Mestiksen ottelussa oli todella lähellä, ettei kokkolalaisten Justus Annunen olisi iskenyt myös kiekkoa savonlinnalaisjoukkueen nuottaan.

– Kyllä minä vähän yritin. Pitäähän se aina kokeilla, kun on paikka, Colorado Avalanchen viime juhannuksen kolmoskierroksen varaus ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestari veistelee SuomiKiekko-sivustolle.

Hermes johti ottelua lopussa 3-2, kun Annunen yritti osumaa. Maalin johtoasemassa tuollaisen yrittäminen kertonee itseluottamuksesta paljon?

– Noh.. Voihan se olla, edelleen leveä hymy kasvoillaan puhuva veskari sanoo.

Hermeksessä itseluottamus on korkealla ja täysin ymmärrettävästi. Joukkue johtaa Mestistä neljän pisteen erolla ennen sarjakakkosta LeKiä.

Keskialueelle pysähtynyt maalivahdin yritys ei ollut lainkaan huono, sillä kokkolalaiset iskivät pitkälti tuon ansiosta heti perään 4-2-maalin tyhjään. Saku Kiviselle merkatun maalin jälkeen näytti siltä, että Hermes-pelaajat taisivat yrittää saada osumaa Annusen nimiin.

– Kiekko otti vähän huonoa, eikä se mennyt sinne (maaliin) asti, tulevaisuuden lupaus arvelee.

Miska Miettinen, Savonlinna


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille