The Athletic -lehti on saanut tietoonsa, että suomalaistähti Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers metsästää vahvistusta tolppien väliin.

– Vaikuttaa siltä, että Panthers aikoo hankkia uuden ykkösvahdin ennen helmikuun 25. päivä olevaa siirtorajaa tai sitten kesällä vapaista pelaajista. Seuran ykköskohde on Columbus Blue Jacketsin kaksinkertainen Vezina-voittaja Sergei Bobrovski, jonka sopimus päättyy tähän kauteen, The Athleticin sisäpiiritoimittaja George Richardsin kirjoitti.

Bobrovski kieltäytyi kesällä Blue Jacketsin tarjoamasta nelivuotisesta jatkosopimuksesta, joten tästä syystä venäläistähden nimi on pyörinyt siirtohuhuissa jatkuvasti. 30-vuotias maalivahti on useiden raporttien mukaan halukas siirtymään Floridan alueelle pelaamaan, joten Tampa Bay Lightning ja Panthers ovat hyvin vahvoilla tässä kilpajuoksussa.

Richards huomautti, että Bobrovski ei ole Panthersin ainoa kohde. Nimittäin Colorado Avalanchen venäläisvahti Semjon Varlamov on herättänyt myös seuran kiinnostuksen. Varlamovin sopimus päättyy Bobrovskin tapaan tähän kauteen.