Ottawa Senatorsin hyökkääjän Matt Duchenen nimi ei ole vieläkään löytänyt tietään jatkosopimuspaperiin, joten siirtohuhut hänen ympärillään ovat lisääntyneet runsaasti.

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan, jos Senators ei saa kiinnitettyä sopimuksensa tähän kauteen päättävää tähtihyökkääjää ennen helmikuun 25. päivä olevaa siirtorajaa, tulee hänestä mahdollisesti kauppatavaraa.

– Olen nyt sen kannalla, että hänet kaupataan. En sano, että tämä tapahtuu varmuudella, mutta olen sen kannalla. Senators matkustaa länteen ja he pelaavat Los Angelesissa tällä viikolla. Duchenen pelaaja-agentti Pat Brisson asuu Los Angelesissa, joten uskon, että he neuvottelevat aiheesta siellä, Friedman sanoi Sportsnet 960 -radiokanavalla.

Senators on jo aloittanut valmistelut vaihtokauppaa varten.

– Olen kuullut, että Senators tarkkailee pelaajia aivan hulluna. Heidän scouttinsa matkustelevat tällä hetkellä paljon. Heillä on aika pieni henkilökunta, mutta nuo kaverit ovat matkustaneet ympäriinsä, koska Senatorsin ”vetäessä vivusta”, he ovat valmiita reagoimaan, sisäpiiritoimittaja jatkoi.