Jos ja oletettavasti kun Otto Koivulan kehitys jatkuu vastaisuudessa samalla tavalla kuin mitä se on ollut tähän asti, ei unelma NHL-debyytistä ole enää lienee kaukana – tai ainakin se lähenee päivä päivältä.

Bridgeport Sound Tigersia edustava hyökkääjä palasi jälleen maanantai-iltana maalien makuun viisi ottelua kestäneen kuivan kauden jälkeen hänen vastattua edustamansa joukkueen ainoasta osumasta 1-4-tappioon päättyneessä Hershey Bears -koitoksessa. Kamppailun voittomaalin iski Juuso Ikonen.

Vuodenvaihteen aikoihin jopa viiden ottelun maaliputkessa viilettänyt Koivula on iskenyt tämän kauden 40 taistelussa suhteellisen hyvät pinnat 13+13=26. Niillä irtoaa tulokkaiden pistepörssin 11:s sija ja vastaavien maalipörssissä jopa kuudes sija.

Nokialta lähtöisin oleva parikymppinen hyökkääjä on ottanut kaikkinensa isoja steppejä kohti NHL:ää. Hän on päässyt pohjoisamerikkalaiseen arkeen käsiksi ihailtavan hienosti ymmärtäen sen, että kuluva kausi on NY Islandersin juhannuksen 2016 neljännen kierroksen varaukselle vasta ensimmäinen rapakon takana pienessä kaukalossa.

Koivula on suomalaisten sisäisessä pistepörssissä kolmantena Charlotte Checkers -duon Janne Kuokkanen (11+20=31) – Aleksi Saarela (13+17=30) takana.