Pahasti flopanneen NHL:n ex-supertähden kuiva kausi katkesi komealla tavalla!

© Kuva: Getty Images

Ennen toissa kauden alkua isolla sopimuksella Edmonton Oilersiin hankitun Milan Lucicin umpisurkea alkukausi on kääntymässä hieman valoisampaan suuntaan.

30-vuotias voimahyökkääjä onnistui maalinteossa viime kalenterivuonna vain kolmesti onnistuen mm. viime kauden 46 viimeisessä ottelussa iskemään vain yhden uunin.

Myös meneillään alevan sesongin ensimmäinen puolisko sujui surkeasti miehen iskettyä yhden maalin. Uusi vuosi on sen sijaan alkanut hieman paremmalla jalalla, sillä viime yön 7-2-voitossa Buffalo Sabresiä vastaan kaksi maalia tällännyt hyökkääjäkolossi on jo nyt yltänyt samaan maalimäärään kuin koko viime kalenterivuoden aikana!

7-vuotisen ja 42 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Oilersin kanssa ennen viime kauden alkua solminut Lucic hankittiin seuraan alunperin megatähti Connor McDavidin ketjukaveriksi ja turvamieheksi. Pahasti odotukset pettänyt kanukki on kuitenkin valunut hiljalleen joukkueensa hierarkiassa alempien kenttien työjuhdaksi.

Viime yön ottelussa komennuksen kakkoskentän laitaan saanut ex-pistelinko oli kuitenkin vireessä, mikä lupailee hyvää jatkoa ajatellen. Miehen kuusi miljoonaa dollaria vuodessa maksavaa sopimusta on nimittäin jäljellä tämän kauden jälkeen vielä neljä seuraavaakin sesonkia.

Myös toinen tämän kauden Oilers-floppi, viimeksi joulukuun alussa maalinteossa onnistunut Zack Kassian tuplasi ottelussa kauden maalisaldonsa iskien Lucicin tavoin kaksi maalia. 1,95 miljoonaa dollaria kaudesta tienaavasta laitahyökkääjästä ei koskaan odotettukaan NHL-tason pistelinkoa Lucicin tapaan, mutta tästä huolimatta myös Kassianin 16 ottelun mittaiseksi venähtänyt maaliton putki hakee vertaistaan vakioroolissa pelaavien hyökkääjien joukossa.

LUE MYÖS: Hurja nimilista! Arvio: Tällä kokoonpanolla Leijonat lähtee World Cupiin – useita huippunimiä jää sivuun


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004