NHL:n maalilingolta täysin uskomaton rankkari – erikoisilla veiveillä yllättävä seuraus: ”Vitsailetko”

© Kuva: Getty Images

NHL:n kauden positiivisessa yllättäjässä, Buffalo Sabresissa tehot 28+13=41 iskenyt Jeff Skinner esitti joukkueensa seuran taitokisapäivänä ällistyttävän rangaistuslaukauksen.

Pelaaja otti pikkumustan ensiksi mailan lapaansa, jonka jälkeen hän aloitti huiman ”sirkuksen”. Skinner nimittäin pyöri pikkumusta mailansa lavassa taitavan näköisesti muutaman kierroksen, ennen kuin hän linkosi kiekon kohti maalia.

Uskomattoman näköinen pyörimistaito lienee peräisin nuoruusvuosilta.

Esimerkiksi Wikipedian suomenkielinen sivusto tietää kertoa lähteisiinsä nojaten, että Skinner harrasti 13-vuotiaaksi asti taitoluistelua ja hän voitti Kanadan kansallisissa mestaruuskisoissa pronssia vuonna 2004.

Ei yritykseltä mitään pois, mutta oikeassa pelissä se olisi hylätty kiekon mentyä pyörimisen aikaan taaksepäin. Yllättävää tilanteessa oli se, ettei kiekko mennyt sisään uskomattomista veiveistä huolimatta.

Silti temppu on maaginen. Kiekon pitäminen lavassa ja samaan aikaan moinen pyöriminen ei ole mikään maailman helpoin kombo.

– Vau, hän ei ehkä maalannut, mutta vitsailetko tämän kanssa!? Buffalo Sabresin Twitter-tilin videon oheen kirjoitettu teksti kuului vapaasti suomennettuna.

NHL:n pohjamutiin viime vuosina vajonnut Sabres keikkuu Atlantin divisioonassa neljäntenä. Sen osalta kausi jatkuu keskiviikon vastaisena yönä New Jersey Devilsiä vastaan.