NHL-tähtihyökkääjä turhautui Pekka Rinteen erityisominaisuuteen: ”Vihaan sitä – hän huijaa”

© Kuva: Getty Images
Perjantaina Liigassa Tampereen paikallinen! Lunasta talletusbonus!

Nashville Predatorsin suomalaisvahti Pekka Rinne tunnetaan NHL-piireissä yhtenä parhaana kiekkoa käsittelevänä maalivahtina.

Rinteen nerokas ”bravuurikikka” kiekon kanssa saa jo ainakin San Jose Sharksin hyökkääjän Tomas Hertlin turhautumaan.

– Eniten vihaan sitä maalivahdeissa, kun he käsittelevät kiekkoa todella hyvin. Aivan niin kuin Pekka Rinne. Lätkäisen kiekon päätyyn ränniä pitkin ja hän vain hyppää sen eteen. Joka kerta, kun lähden karvaamaan kiekkoa häneltä pois, hän vain odottaa minun saapumista ja pelaa kiekon pois, Hertl valitteli The Score -sivuston haastattelussa.

Hertlin mukaan Rinne on kuin ”kuudes kenttäpelaaja” Predatorsille.

– Hän huijaa karvaajan ulos ja odottaa tarpeeksi pitkään. Pelaajan täytyy mennä hänen luo, ja jos menet sinne, niin hän vain tekee helpon purun jään tai rännin kautta. Karvaustyöni on sitten tehty ja kiekko lähtee toiseen suuntaan. Se on todella rankkaa, tshekkitähti jatkoi.

Perjantaina Liigassa Tampereen paikallinen! Lunasta talletusbonus!